KIEN Architectuur
Zelfbouwmarkt Arnhem

Op zaterdag 9 april staat KIEN Architectuur op de zelfbouwmarkt in het Stadhuis van Arnhem. De zelfbouwmarkt is tussen 11.00u en 15.00u te bezoeken. We ontmoeten je graag!

Zelfbouwmarkt-logo (verkleind)

 

 

 

 

 

 

Bouw het Maisveld is gestart

IMG-20151202-WA0002

  21 okt.

Bouw woning in gaat november van start! Permalink voor ingesloten afbeelding

21 okt.

een prachtig project!

Aanleg bedrijventerrein ‘de Terp’ gestart

Bron: Sneekernieuwsblad 12-10-2014
fsgaastmeerhaven
Nieuwe jachthavens in Gaastmeer

GAASTMEER – In Gaastmeer wordt vanmiddag het officiële begin gemaakt met de aanleg van drie nieuwe jachthavens, waarvoor eerder al voorbereidende werkzaamheden zijn verricht.

Het gaat om luxe ligplaatsen in een natuurlijke omgeving bij de jachthavens Pieter Bouwe en De Terp. ,,Geen parkeerplaats voor een schip, maar een ligplaats waar men aan boord kan genieten van rust, ruimte en natuur”, aldus Piet Visser, een van de initiatiefnemers

Bij het kiezen van een haven, gaat het ligplaatshouders niet alleen om de beschikbaarheid van plaatsen, maar ook om de sfeer, de rust, het gemak en de geboden faciliteiten. Zo is mede op basis van het enthousiasme van de huidige ligplaatshouders en de positieve ervaringen met passanten in het afgelopen seizoen toch het initiatief genomen tot het uitbreiden en realiseren van deze jachthavens.

De nieuwe ligplaatsen krijgen een lengte van zeven tot tien meter en er zijn ook enkele grotere kopsteiger- en langswalplaatsen beschikbaar. wethouder Gea akkerman geeft van daag het startsein voor de realisatie van de nieuwe havens in Gaastmeer.